Uw eigen webwinkel opzetten met een CMS script

Geplaatst op 25-07-2022

Categorie: Computer en internet

Het CMS script van Vrolijk Internet Services helpt u bij het opzetten van uw eigen webwinkel. Zo bevat het script alle noodzakelijke onderdelen voor het online verkopen van uw producten. Zo is er een openbaar onderdeel waarbinnen de bezoekers door de categorieën van uw webshop kunnen bladeren of kunnen zoeken op een zoekterm.

Vanuit de overzichten binnen de categorieën en de zoekresultaten kan de bezoeker inzoomen op specifieke producten en zo meer informatie opvragen. Vanuit de detailpagina kan ook een vergrote versie van de verschillende afbeeldingen van een product worden opgevraagd. Via een knop kan een product eenvoudig aan de winkelwagen worden toegevoegd.

Tijdens het bestellen verschijnt een overzichtelijk formulier waarbinnen de bezorggegevens en de factuurgegevens kunnen worden ingevuld. Ook kan de klant met het CMS systeem online betalen voor de bestelde producten. Voor het online ontvangen van betalingen kan een koppeling worden gelegd met bijvoorbeeld Mollie of PayPal. De koppeling kan via het beheergedeelte van uw webwinkel worden ingesteld.

Als er bij een product sprake is van korting, biedt het systeem u de mogelijkheid om de originele prijs en de kortingsprijs in te voeren. U kunt productattributen aanmaken en daar mogelijke waarden aan koppelen met het CMS pakket. Voorbeelden van productattributen zijn maat en kleur. Zo kunt u per product aangeven welke van deze attributen van toepassing zijn en welke varianten u in uw voorraad heeft. De klant kan dan een maat en kleur kiezen, bijvoorbeeld wanneer de klant kleding koopt via uw webwinkel.

U kunt de categorieën en producten in uw webwinkel heel gemakkelijk beheren. Binnen het beheergedeelte is ieder scherm op een gebruiksvriendelijke wijze te gebruiken. Dat is het voordeel van CMS software: u hoeft zich niet bezig te houden met de technische kant van uw webwinkel. Het CMS systeem is zowel met als zonder hostingpakket aan te schaffen op de website van Vrolijk Internet Services.